Företagare? Boka ”Hos Dig”-fotografering!

Behöver Du nya bilder till webbsidan? Vill Du kunna koppla av under företagsbesöket istället för att vara den som alltid dokumenterar allt till företagets marknadsmaterial? Behöver Du nya produktbilder och kanske till och med bilder som beskriver Dina tjänster? Eller varför inte föreviga jobbfesten? 

Oavsett så har jag ett nytt koncept som jag nu börjat arbeta med – ”Hos Dig”-fotografering!
Det innebär att jag dyker upp där Du önskar dokumentera något under två timmar (färre/fler om Du vill, det diskuterar vi innan).
Jag trycker alltså av en massa bilder som Du sedan får skickade till Dig inom loppet av bara några timmar/dagar (beroende på hur snabbt Du behöver bilderna, samt arbetstrycket hos mig – men det pratar vi också om innan så att det inte blir några missförstånd). 

Jag gallrar alltså ut de bästa bilderna (blir garanterat över 100!) och applicerar sedan en fin lättredigering på dessa. Efter det har Du fri tillgång till att beskära dem som Du vill och lägga på det filter som passar Ditt företags layout.
Denna noga genomtänkta och tidspressade process gör att jag kan hålla ner priset lite, mot vanliga fotograferingar där mer avancerad redigering ingår.

Låter det intressant? 

Här följer tre olika exempel på ”Hos Dig”-fotograferingar som jag haft med olika företag:

OBOS – besök av Bostadsministern

Dåvarande Bostadsministern Johan Danielsson besökte SmålandsVillans fabrik i Vrigstad under några timmar, sommaren 2022. OBOS ville då att jag skulle dokumentera rundturen, från kontoret och runt i fabriken.

Plocka Pryl – bilder till sitt marknadsmaterial

Nystartade egenföretagaren Daniel på Plocka Pryl behövde bilder på sig, sina produkter och tjänster till sin webbsida och marknadsföring, sommaren 2022.

Nuvab – genrebilder på mässan

I mars 2023 beställde bland annat Näringslivsutveckling i Vetlanda – Nuvab – genrebilder av mig från Jobb- och framtidsmässan. Dessa bilder önskades kunna användas inom en rad olika marknadsföringsområden.

Viktigt att tillägga: jag fotograferar enbart i naturligt ljus. Dvs jag använder mig inte av blixt!
Samt: jag lägger enbart på en lättredigering i Lightroom som jag applicerar på samtliga bilder innan leverans. Bilderna skickas sedan till Dig via sprend.com

Intresserad? För en fotosession i två timmar, med över hundra lättredigerade bilder (med stor variation) som Du får använda som Du vill och som Du får inom ett par timmar – kostar det Dig och Ditt företag enbart 5000 kr exklusive moms, varav 800 kr är bokningsavgiften.

KONTAKTA MIG – För mer detaljerad prisgenomgång, samt för mängdrabatt och tillkommande redigeringskostnad om Du önskar en mer noggrann redigering:

ÄR DU PRIVATPERSON? – Läs om “Hos Dig”-fotografering för privatpersoner, samt om tre personer som beställt detta av mig! 

BOKA VANLIG FOTOGRAFERING – Vill Du hellre ha en traditionell fotografering, så kan Du läsa om Fotografering i naturligt ljus här!