Var lugn, jag använder mig av något mer modern utrustning än denna! Men visst är dessa äldre versioner vackra att se på?

Finns det något Du vill berätta?

Inom skrift berättar jag gärna Din historia, i vilket format Du än önskar.

Det kan röra sig om en reportageidé till en tidning eller ett magasin. Eller varför inte en nyhet Du behöver ha publicerad på Ditt företags webbsida. Kanske behöver Du en ordentlig skjuts med sociala medier eller annan marknadskommunikation? Du kanske rent av sitter på en bokidé som Du hade velat bolla med någon eller låta någon skriva?

Förutom fotograf, är jag utbildad journalist och webbredaktör. När tiden och inspirationen infinner sig skriver jag dessutom på två bokserier. Jag älskar att leka med ord och förmedla historier till omvärlden.
Jag har aktivt haft foto och skrift i mitt liv sedan 2007, då jag påbörjade min journalistutbildning. Det ger mig en erfarenhet av drygt 15 år.

Oavsett vad Du vill förmedla till omvärlden så pratar vi ihop oss om det!

”Under vår tid som kollegor på Smålands-Tidningen visade Annika på en hög social kompetens, breda ämneskunskaper, upptäckarglädje och god formuleringförmåga. Hon är trevlig och hade lätt för att fånga nya kontakter, både i text och i bild”. 

Christer Claesson
fd kollega och 36 år som journalist

Röda tråden genom hela mitt yrkesverksamma liv har varit just foto och skrift, läs själv här om Du orkar!

”Annika är en prestigelös och genuin person med mycket charm som alltid strävar efter att uppfylla kundens behov. Hon är en pärla att jobba med, alltid lyhörd och empatisk i sitt förhållningssätt. Vi kompletterade varandra bra i vårt samarbete med text och bild till webbinnehåll, sociala medier och övrig marknadskommunikation”. 

Maja Carty
fd Grafisk formgivare på Trivselhus och Movehome

“Att vara illustratör till Annikas barnboksserie är enkelt med hennes förmåga att tänka bilder samtidigt som berättelsen flyter på. En text som är så välskriven att den får mig att också se bilder. En text som lockar till mer läsning. Samarbetet med Annika är så givande och roligt! Inspirerande!”

Anneli Lindberg
Samarbetspartner och illustratör till Annikas barnbokserie