Boka ”Hos Dig”-fotografering!

Fotograf Vetlanda. Korsberga.

Är Du trött på att alltid vara den som står bakom kameran på alla kalas? Vill Du ha en hemma-plåtning på Dig och Ditt nyfödda barn, i stället för att stressa iväg till en fotostudio?
Eller behöver Du kanske någon som kan fotografera Dig i den sport Du utövar?

Oavsett så har jag ett nytt koncept som jag nu börjat arbeta med – ”Hos Dig”-fotografering!
Det innebär att jag dyker upp där Du önskar dokumentera något under två timmar (färre/fler timmar om Du vill, det diskuterar vi innan).
Jag “smattrar” alltså av en massa bilder som Du sedan får skickade till Dig inom loppet av bara några timmar/dagar (beroende på hur snabbt Du behöver bilderna, samt arbetstrycket hos mig – men det pratar vi också om innan så att det inte blir några missförstånd). 

Jag gallrar alltså ut de bästa bilderna (blir garanterat över 100 stycken!) och applicerar sedan en fin lättredigering på dessa. Efter det har Du fri tillgång till att beskära dem som Du vill och lägga på vilket filter som passar Dig och Din stil.
Denna noga genomtänkta och tidspressade process gör att jag kan hålla ner priset lite, mot vanliga fotograferingar där mer avancerad redigering ingår.

Här följer tre olika exempel på ”Hos Dig”-fotograferingar som jag har haft:

I bebisbubblan med Rebecca och Nilas

I somras åkte jag hem till nyblivna mamman Rebecca för dokumentera hennes första tid med sonen Nilas. Då bland annat bebismagont ställde till det lite för fotograferingen, dök jag upp en gång till (jag är inte omöjlig 😉 ).

Sessionerna slutade med att Becca valde att magiredigera några av bilderna i mängden hon fått. 

Fotograf Vetlanda. Korsberga
Fotograf Vetlanda. Korsberga

Finns det någon/några bilder Du hade velat redigera lite mer så går alltså det också! Här är två olika varianter av en så kallad “Magi-redigering” – en i färg och en i nästan svartvitt. För att utföra detta, tillkommer en liten redigeringssumma utöver grundbeloppet. 

Linnéa och hästarna

I somras kontaktade Linnéa mig. Hon ville dokumentera sin gravida häst och beställde därför tre ”Hos Dig”-fotograferingar direkt.

Vid första fototillfället dokumenterades magen i svala gyllene timmen. Det nyfödda fölet var i fokus på det andra tillfället då sommarhettan slagit till på riktigt. Tredje och sista fotosessionen hölls under hösten, då fölet vuxit lite och färgerna fullkomligt sprakade runtom.

Om Du redan från början vet med Dig att Du vill ha fler fotosessioner, säg till! Självklart blir det en mängdrabatt då. Du behöver till exempel enbart betala bokningsavgiften på 800 kr en gång.

Emelie och familjen i vinterlandskap

Tidigare nu i vintras kontaktade Emelie mig. Som fotointresserad fyrbarnsmamma, driver hon ett Instagramkonto som handlar om resor, mode och de vackra tillfällena i livet. Dock tyckte hon att det var lite trist att hon själv nästan aldrig var med på några av familjebilderna – vare sig på kontot eller privat.
Hon valde därför att beställa en ”Hos Dig”-fotografering med hela familjen ute i vinterskogen nära hemmet, under två timmar.

För Emelie var det också viktigt att känna att hon kunde använda bilderna som hon ville i efterhand. Hon ville kunna beskära dem och lägga på sitt filter som hon använder till samtliga bilder hon publicerar på sitt Instagramkonto. Därför passade detta upplägg perfekt för henne.

Viktigt att tillägga: jag fotograferar enbart i naturligt ljus! Dvs jag använder mig inte av blixt!
Samt: jag lägger enbart på en lättredigering i Lightroom som jag applicerar på samtliga bilder innan leverans. Bilderna skickas sedan till Dig via sprend.com

Intresserad? För en fotosession i två timmar, med över hundra lättredigerade bilder (med stor variation) som Du får använda som Du vill och som Du får inom ett par timmar – kostar det Dig enbart 4500 kr inklusive moms.

KONTAKTA MIG – För mer detaljerad prisgenomgång, samt för mängdrabatt och tillkommande redigeringskostnad om Du önskar en mer noggrann redigering!

ÄR DU FÖRETAGARE? – Läs om “Hos Dig”-fotografering för företagare, samt om tre andra företag som beställt detta av mig! 

BOKA VANLIG FOTOGRAFERING – Vill Du hellre ha en traditionell fotografering, så kan Du läsa om Fotografering i naturligt ljus här!