Enkel fotografering med
fantasifullt resultat

Reflekterar Du någonsin över tiden som flyger förbi? Funderar Du på att föreviga nuet för kommande generationer att uppleva? Vem hade Du isåfall velat “stanna tiden” med? Och var?
Jag fotograferar helst utomhus, i vackra omgivningar där naturen blir den självklara andra karaktären bredvid Dig och Dina anhöriga. För det är sannerligen något magiskt i naturens små ting, något jag gärna använder mig av och förstärker både i mitt foto- och redigeringsarbete.
Så föredrar Du foton med tillagda “effekter” och “storytelling”, då har du hittat rätt!

“Under sommaren anlitade vi Blomstrande foto, skrift och skapande. Och det kan jag säga att vi inte ångrar en sekund. Magiskt (!) fina bilder av Annika som förevigat våra barn. Hon har dessutom jättebra erbjudanden nu inför jul. Perfekta julklappen till alla!!!
TACK Annika Blomstrand!”

Sofia sognefur – fotokund
Barndomen med dess energi, fantasilekar och upptåg inspirerar mig minst lika mycket som naturen i sig.


”En vacker höstdag fick jag och mina flickor äran att träffa Annika. En fotograf med det lilla extra, hon lyssnade på mina önskemål att hon skulle fånga glädje, syskonkärlek och höstkänsla i bilderna.
Resultatet blev bra, detta kommer vi göra om kanske blir en ny tradition;)
Min äldsta dotter på 4 år vill tillägga att hon uppskattade naturen vi fotade i och litet extra plus till att Annika hade med sig frukt/fika och överraskning.
Tack för att du tog dig tid till oss, vi är tacksamma!”

HANNA A – FOTOKUND
* Fotoavgiften betalas i samband med bokning och är en avgift du inte får tillbaka. Den gäller också vid fri ombokning då väder och sjukdom kan ställa till det.
Du får inte tillbaka denna avgift vid avbokning eller om Du väljer att inte köpa något!
* Alla bilder innebär över 20 stycken!

Nöjer Du Dig inte med digitala filer och de utskrifter upp till A4-format som jag själv kan erbjuda,
så går det också bra att köpa Dina klara bilder som planscher eller skräddarsydda tavlor
i valfria återbrukade, vackra och gedigna ramar!
Hör av Dig så förklarar jag närmare!

”Annika är en väldigt bra och  trevlig  fotograf som får barnen att slappna av. Jobbar snabbt med väldigt fina resultat då barn lätt blir rastlösa. Är väldigt mån om att man får sina kort som man vill ha dem och lyssnar bra på ens önskemål. Ger bra förslag på platser och kläder så fotograferingen blir så bra som möjligt. Kommer definitivt anlita Annika nästa gång jag behöver fotograf.”

Maria hjalmarsson – fotokund