Magiska och kreativa fotomontage

Det är sådana här bilder jag drömmer om att få skapa till Dig! Kreativa porträtt i magisk omgivning. Nära till både fantasin, naturen och Ditt inre väsen.

Hur gestaltas egentligen en personlighet bäst?
Jo genom olika typer av foton, vinklar och uttryck. Kanske framhävs Din dotter bäst genom att ha rådjur i hennes närhet? Eller så kanske Du vill frysa tiden av henne som en liten älva?
Ibland behövs det fuskas lite, för att nå den där inre bilden man skulle vilja förverkliga, trycka upp och sätta på väggen.

Äntra Din egen inre fantasivärld!

Kanske är Du som jag, som ser tillbaka på barndomen genom ett guldaktigt skimmer? En fantasivärld Du gärna hade velat förstärka och föreviga? 

Det görs i så fall lättast genom ett så kallat fotomontage, vilket innebär att flera foton sätts samman till en klar bild. Det kan vara med enbart dina egna foton, om de är av god kvalitet i upplösning och komposition. Eller en kombination med mina bilder.
Ett montage, liksom ett vanligt foto, görs bäst ihop med rätt rekvisita. Så tänk efter ordentligt vad Du hade velat ha med Dig, eller vad jag ska ordna. Bara fantasin sätter gränser. Här är praktiskt taget allt möjligt!

Vi planerar för önskat motiv ihop!


Minnet av en själ

Det handlar om sorgbearbetning… Saknad efter en förlorad vän eller familjemedlem… minnena man brottas med… ett önskat meddelande från andra sidan som gör det lättare att gå vidare… Ett stycke hopp, ett litet ljus man vill ta med sig in i nuet och framtiden… 

Har Du förlorat någon? Är Du ledsen för att sista fotot är taget på denna person? Då kan jag lugna Dig med att sista bilden inte behöver vara gjord!
Minnet av en själ, kallar jag denna genre under fotomontage.
Här arbetar vi tillsammans fram essensen av personen i fråga med hjälp av Dina bilder och berättelser, ihop med fantasifull kreativitet i Photoshop.
Vi tillverkar helt enkelt en förevigad hyllning för Dig att ta med in i tiden efter förlusten.

*Bokningsavgiften betalas i samband med bokning. Avgiften betalas ej tillbaka vid avbokning.
Slutpriset sätter vi i överenskommelse efter konsultationen – och innan arbetet påbörjas!

Nöjer Du Dig inte med digitala filer och de utskrifter upp till A4-format som jag själv kan erbjuda,
så går det också bra att köpa Dina klara bilder som planscher eller skräddarsydda tavlor
i valfria återbrukade, vackra och gedigna ramar!
Hör av Dig så förklarar jag närmare!

“En otroligt empatisk och ödmjuk glädjespridare! Annika är oerhört driven, noggrann och kreativ person som får saker gjorda och hon är mån om att resan är minst lika viktig som målet i sig. Att jobba med Annika har varit enormt inspirerande, roligt och lärorikt!”

Emma Ohlin
Projektledare Marknadskommunikation och fd kollega