Vi kompletterar varandra bra, både på ett professionellt och privat plan – och det viktigaste, vi har väldigt roligt ihop!

“Angelica är så j*dra professionell – det bara lyser det om henne. Professionell, stabil, levnadserfaren och så oerhört underhållande! Hittar hela tiden något nytt och spännande runt henne! Älskar varje minut ihop!”

Annika Blomstrand

Samarbete med skribenten Angelica

Är Du och Ditt företag i behov av en marknadsavdelning, som kan anlitas vid behov?
Då har Du hittat helt rätt!

Jag och min gamla journalistkollega Angelica Wilhelmsson Ek utgör tillsammans en egen liten tidningsredaktion eller marknadsavdelning, som kan anlitas vid större och mindre uppdrag.
Det kan röra sig om text och bilder till Ditt företags webbsida, sociala medier, PR och annan marknadskommunikation.

Journalisten och kommunikatören Angelica håller i textarbetet, medan jag (Annika) står bakom kameran, håller i bildbehandlingen, skriver bildtexter och har huvudansvaret för arbetet med sociala medier.

Vi är båda nystartade egenföretagare med drygt 25 års gemensam erfarenhet och kunskap inom tidning- och marknadskommunikation. Då Angelica bor utanför Eksjö och jag utanför Vetlanda – kan vi logiskt sett aktivt verka i båda våra kommuner – men givetvis sträcker vi oss även gärna längre bort.